Početna | O nama | Kontakt i lokacija

Lokacija: Naslovnica - Sitotisak na tekstil - Izrada zastava, zastavica i grbova za zastave (reklamne, državne, županijske i gradske)

Izrada zastava, zastavica i grbova za zastave (reklamne, državne, županijske i gradske)

Zastave tiskamo jednostrano, izravno visoko kvalitetnim bojama koje su postojane na uv zračenja i pranje. Probijanje boje na drugu stranu je skoro 100%. Materijal je PE tkanina različite konstrukcije i težine, ovisno o namjeni zastave.

Veće količine zastava isporučujemo u sublimacion tehnici tiska. Zastave nakon tiska konfekcioniramo, postavljamo alu nitne ili plastične karabinjere, putujuću špagu, stabilizator vjetra, vjetrousmjerivače i dr. Stolne, auto i sportske zastavice dizajniramo, oblikujemo i konfekcioniramo prema želji kupca.

Upotrebljavamo različite osnovne i pomoćne materijale za izradu zastavica. Osnovni materijal može biti acetatna svila, PE samoljepiva svila, kaširani papir. Pomoćni materijali su rese, špaga, ukrasno šivanje i sl.

Posebno nudimo prijelazne/kapetenske zastavice sportskih klubova, kao i veliki izbor plastičnih i metalnih stalaka. Tiskamo sve vrste grbova na svili, obostrano prišivanje na zastave. Grbovi mogu biti različitih veličina, a mogu se upotrijebiti za unutarnju i vanjsku dekoraciju.

Sitotisak na tekstil

Slike - Izrada zastava, zastavica i grbova za zastave (reklamne, državne, županijske i gradske)

Zastave - 01 Zastave - 02 Zastave - 03 Grbovi za zastave - 01 Grbovi za zastave - 02 Grbovi za zastave - 03

Color profile: SICO Cyan

Developed & designed by: SLink; Sva prava pridržana, SICO d.o.o. Osijek 2015
Stranice sukladne standardima XHTML 1.0 i CSS 2.0